Eesti oma Crump on nüüd mürtsti kohal

The Naturist

Tähelepanelikumad veganid ja tegusamad ühisrahastajad on ehk The Naturisti tegevusega juba tuttavad, kuid laiem avalikkus kuulis nende CrumpTM mitte-lihast alles väga hiljuti.

Tegemist on päris meie enda kodumaise jätkusuutliku ettevõttega, mis sel kevadel edukalt ühisrahastusprojekti läbi viis ning Ajujahil osales.

Nüüd on nad valmis oma vegan mitte-lihaga maailma vallutama, aga kodune toetus on ikka olulisim ja meil kõigil on seetõttu Crumpi tähelennuks esireapiletid.

Mis on CrumpTM?

CrumpTM on lihaalternatiiv, mis on valmistatud vaid kahest koostisosast: kanepijahust ja hernevalgust. Crump on 100% vegan, mahe, säilitusaineteta, hüpoallergeeniline ning seda saab kasutada nagu hakkliha: burgerites, lasanjes, pastakastmetes, chilli sin carnes ja paljudes teistes toitudes.

Crumpis on üle kahe korra rohkem valku kui loomalihas ning see sisaldab kõiki üheksat asendamatut aminohapet. Sellel on madal rasva ja süsivesikute sisaldus.

Crumpi tootmine kulutab 400 korda vähem vett ja väljastab 24 korda vähem CO2 kui loomaliha tootmine.

Valmistatud ja pakendatud Eestis.

Kuidas ma CrumpTMi proovida saan?

Nüüd saab Crumpi The Naturisti veebilehelt endale otse koju tellida ja püsikorraldusega kuni pea kolmandiku säästa.

Kui aga sooviksid enne profide poolt valmistatud crumpirooga degusteerida, siis on veganinfo.ee andmetel selleks praegu kõige parem koht VegMachine Tartus, kus on menüüs maapähklikastmega nuudlikauss.

Lisaks on võimalus sel suvel kohtuda Crumpi enda täistaimset menüüd serveeriva foodtruckiga Viljandi Folgil, Intsikurmul ja Treski Küünis.

Väga hea ja väga põnev!


Oled vegan ettevõte? Anna endast veganinfo.ee tiimile teada siin

Jaga uudist